24 Червня, 2021

На Факультеті управління і технологій 24 червня 2021 року відбулася урочиста подія присвячена випуску студентів рівня вищої освіти «бакалавр» за 9 освітніми програмами. 

На події виступила декан факультету Боняр Світлана Михайлівна з вітальним словом та щирими словами привітання студентству, їх батькам та педагогічному складу. Також були відмічені студенти-активісти факультету, які зробили внесок у розвиток нашого славного факультету своїми здобутками в освіті, науці, культурі, а також подякувала випускникам – членам студентського активу. 

Від студентства взяла слово Швець Тетяна, випускниця 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» ООП «Транспортний менеджмент», яка висловила щирі слова подяки адміністрації Університету, деканату, педагогам та особисто декану за гарні знання, чудову студентську атмосферу для активного розвитку особистих якостей, лідерства та самовдосконалення.

Приєдналась до урочистої події та виступила мама студента Грибок Олександра спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» ОПП «Комп’ютерні науки», яка теж висловила слова подяки за організацію навчального та виховного процесу на факультеті. 

В очах випускників поєднувались радість, сум та надія. Радість, оскільки саме цієї миті вони так чекали під час лекцій та практичних занять, важких заліків та іспитів. Сум викликало те, що цей день ознаменує прощання із Університетом, у якому пройшли яскраві, незабутні та цікаві студентські роки. Надію на те, що ЄВІ з іноземної мови буде успішно подолано і відкриється можливість знову повернутися до лав рідної Альма-матер і отримати другий (магістерський) рівень освіти у рідному Університеті.

Отже, любі випускники, ми щасливі, що ви отримали знання та фах в Державному університеті інфраструктури та технологій саме на Факультеті управління і технологій! 

За 4 роки Ви пройшли шлях дорослішання, набуття важливих знань і навичок. Ми впевнені, що рівень освіти та особистий розвиток, який Ви отримали в стінах нашого Факультету, допоможе вам досягти всього, до чого ви прагнете, стати успішними висококласними професіоналами та спеціалістами, якими будемо пишатися не лише ми, але й уся Україна.

Ми бажаємо Вам успіхів і чекаємо побачити вас наступного навчального року знову нашими студентами, але вже для отримання ступеня вищої освіти «Магістр»!