1 Червня, 2021

01.06.2021.р. відбулося  урочисте вручення захисникам України, ветеранам АТО/ООС –  слухачам програми  професійної адаптації “Норвегія-Україна” свідоцтв-сертифікатів про навчання, яке тривало три місяці на базі Державного Університету Інфраструктури та Технологій.

У програмі брали участь викладачі кафедр менеджменту, публічного управління та адміністрування, бізнес-логістики та транспортних технологій, обліку і оподаткування, фінансів і кредиту, інформаційних технологій і дизайну факультету управління і технологій Державного університету інфраструктури та технологій. Наші провідні викладачі, які забезпечували реалізацію програми  – Боняр Світлана Михайлівна, Карпенко Оксана Олександрівна, Кравченко Ольга Олексіївна, Харчук Олена Георгївна, Шуляренко Світлана Миколаївна.Цитую відгук нашої випускниці Виноградової Вікторії Володимирівни “Ми, слухачі курсів, хочемо сказати вам всім велике ДЯКУЄМО за ваш високий професійний рівень викладання всіх дисциплін, за те, що Ви завжди ставилися до нас з увагою, розумінням, як і ми відчуваємо до кожного з викладачів глибоку повагу та вдячність!

Беззаперечно, цей процес навчання та спілкування і з викладачами, і з одногрупниками був не лише корисним у фаховому сенсі – ці три місяці стали найцікавішими в нашому житті, бо ми отримували нові для себе знання, аби мрії, які ми носили у собі, стали реальністю і наші власні справи принесли користь всім – і нам, і нашим родинам, і нашій країні”.